شهرام قدیری در نشست پرسش و پاسخ فیلم «آلفا و ربات نابودگر» اکران شده در سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اظهار کرد: این کار پر بازیگر بود، زمانی که دوازده، سیزده چهره در یک کار حضور داشته باشند آن فیلم جایگاه ویژه پیدا میکند.
وی افزود: نقش مادر را قرار بود بازیگر دیگری ایفا کند که اتفاقاتی سبب شد این نقش به فرد دیگری برسد. در هر صورت ما به دنبال این بودیم که بازیگران مختلفی در این فیلم حضور داشته باشند.
کارگردان «آلفا و ربات نابودگر» گفت: گاهی نشستن پشت یک موتور به دنبال رواج یک فرهنگ است اما اینجا یک زن سرپرست خانوار در حال گذران امور زندگی خود است. این سکانس قرار نبود نوعی ساختارشکنی باشد و به دنبال ترویج یک فرهنگ غلط نبود.
او با گرامیداشت یاد آرش میراحمدی ادامه داد: آرش امیر احمدی از دوستان خوب من بود که قبل از این فیلم نیز تجربه همکاری با هم را داشتیم.
قدیری اظهار کرد: این فیلم آخرین کاری بود که آرش در آن حضور داشت و با وجود بیماری در دفتر حضور پیدا میکرد، فیلم را میدید و نظرها و انتقادات خود را ارائه میداد، نظرهایی که ما آن را در فیلم به کار بردیم.
وی گفت: مخاطب در این فیلم قاب دیگری از شیرین کاریهای آرش میراحمدی را میبیند و این نکته بسیار مثبت برای فیلم ما به شمار میرود.
کارگردان «آلفا و ربات نابودگر» افزود: ما با عشق به دنبال تولید فیلم سینمایی در حوزه کودک هستیم. در سینما کارگردان و تهیهکنندههای کمی هستند که وارد حوزه کودک میشوند، چون شاید سودی برای آنها ندارد، اما ما با عشق وارد این کار شدهایم.
وی تصریح کرد: اگر محتوای بیشتری داشتیم بچهها کمتر وارد فضای مجازی میشدند و اگر فیلم و موسیقی مناسب کودکان تولید شود، بهراحتی میتوانیم خوراک محتوایی خوبی در اختیار آنها قرار بدهیم.